KROFIAN CZ, spol. s r. o. otvorila novú výrobnú halu

Firma Krofian, jedna z popredných firiem v Českej republike v oblasti priemyselnej automatizácie, rozširuje svoje výrobné priestory. Dňa 5. 12. za účasti pani Žateckej, starostky Českej Lípy, vedenie spoločnosti a všetkých zamestnancov firmy, slávnostne otvorila novú výrobnú halu.

Priestor zaberá plochu 450 m2 a bude slúžiťako montáž a sklad zvyšujúcemu sadopytu po službách spoločnosti. V novej hale bude pracovať 20 zamestnancov z celkových 130. Ako prvá satu bude zostavovať montážna linka na meniče napätia pre elektromobily s celkovou dĺžkou 36 metrov. Vďaka investícii za asi sedem miliónov korún z vlastných zdrojov tak vznikne priestor pre nové zákazky a súčasnena plnenie cieľov Vízie 2018, ku ktorej sa spoločnosť zaviazala.

„Dostáva sa nám nový komfortný priestor na realizáciu zákaziek a ďalší krok k splneniu hospodárskych cieľov, ako je zdvojnásobenie obratu. Majiteľ firmy Jakub Krofián a celé vedenie je hrdé na to, čo ste dokázali, čo potvrdzuje okrem inéhoaj ocenenie Top Rating, ktorésme nedávno už tretíkrát obhájili,“ uviedol pri slávnostnom otvorení haly riaditeľ firmy Jaroslav Pertl.