Krofian opäť medzi najstabilnejšími firmami v ČR

KROFIAN CZ, spol.s r. o., jedna z popredných firiem v Českej republike na poli priemyselnej automatizácie, získala už tretíkrát prestížne ocenenie CZECH Stability Award. Hodnotením Excelentní AAA sa tak už tretíkrát zaradila medzi ekonomicky najstabilnejšie spoločnosti v Českej republike.

Hodnotenie CZECH Stability Award poskytuje spoločnosť Bisnode v spolupráci so Združením CZECH TOP 100 na základe skóringového modelu, ktorý meria stabilitu jednotlivých spoločností. Rebríček 100 najstabilnejších českých firiem je každoročne vyhlasovaný v rámci samostatnej kategórie CZECH TOP 100. Ocenenie formou certifikátu deklaruje, že hodnotená spoločnosť praktikuje politiku otvorenej komunikácie, poskytuje dostatok informácií o svojom hospodárení alebo vlastníckejštruktúre. Ocenenie si zástupcovia zamestnancov firmy Krofian prevzali na slávnostnom galavečeri dňa 13. 6, ktorý sa konal v Španielskej sále na Pražskom Hrade. Vedenie spoločnosti každoročne zostavuje skupinu štyroch kolegov naprieč firmou, ktorí tak reprezentujú firmu Krofian na tejto slávnostnej udalosti a užijú si tak zaslúžený úspech, pretože výsledky spoločnostisú najmäich zásluhou. Znovu sme tak dokázali, že patríme medzi top firmy v Českej republike a predstavujeme partnerovtak pre našich zákazníkov, ako aj pre našich kolegov.