Krofian urobil Vianoce deťom

Týždeň pred Štedrým dňom nakúpili zamestnanci firmy Krofian darčeky pre deti z českolipského Azylového centra Jonáš – Domov pre matky s deťmi v ťažkej životnej situácii. Celkovoišlo o 23 detí vo veku od troch mesiacov do 14 rokov.

Darčeky priviezli zamestnanci firmy priamo na miesto už zabalené, aby pod vianočným stromčekom bolo všetko nachystané. Mgr. Barbora Kuvíčková, vedúca Azylového domu Jonáš, k tomu povedala: „Deti a mamičky vďakaVám všetkým mali krásne a pokojné Vianoce. Málokto si uvedomí, v akejzložitej situácii sa naše klientky nachádzajú. Každú ušetrenú korunu odkladajú na byt a vďaka Vám mamičky nemuseliriešiťťažkú dilemu, či urobiťdeťom radosťalebo ichsklamať, ale ušetriť. Deti z nádherne zabalených darčekov mali nevídanú radosť, ich smiech a nadšené výkriky bolopočuť po celom dome, takú uvoľnenú a pohodovú atmosféru sme už dlho nezažili. Ďakujemaj za nás, pracovníčky Azylového domu, vďaka takej atmosfére máme viac elánu v našej práci.“