Spoločnosť Krofian privítala premiéra Českej republiky Andreja Babiša

Premiér České republiky a predseda vlády, Andrej Babiš, navštívil pri svojej ceste po Libereckom kraji tiež firmu Krofian.

V rámci svojej cesty po Libereckom kraji navštívil pán premiér Českú Lípu. Zavítal do našej spoločnosti Krofian a potom navštívil firmu Modus a zúčastnil sa besedy s občanmi v kaviarni Union. Na programe návštevy v našej spoločnosti bolo predstavenie firmy, prehliadka výroby a aktuálnych projektov v realizácii. Pán premiér vyjadril svoje sympatie k českým firmám a bol zaujatý rozsahom zákaziek a pôsobností firmy, rovnako ako jej technologickou úrovňou. Témou rozhovoru bola aj naša konkurencieschopnosť v zahraničí, kedy 60 % súčasnej produkcie ide na export. Vedenie predstavilo pánovi premiérovi Víziu spoločnosti. Predmetom Vízie je byť do 5 rokov svetovou triedou na poli priemyselnej automatizácie. Reč prišla aj na zamestnanosť a predseda vlády kvitoval s potešením, že Krofian zamestnáva ľudí z najbližšieho okolia a pôsobí ako jeden z významných zamestnávateľov regiónu.